🕓  Vóór 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!  €3,95 verzendkosten en GRATIS vanaf €75,-

Fashion Party bij jouw thuis?

Gezellig een avondje shoppen, borrelen en kletsen met vriendinnen vanuit huis? Wij toveren je woonkamer om tot een ware June Fashion store, waar je kleding relaxed vanuit huis kunt voelen, passen en shoppen en dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Hoe leuk is dat?

Op jouw Fashion Party voorzien we jou en je vriendinnen graag van advies. Ons assortiment bestaat uit kleding in de maten XS tot en met XL. Dit allemaal volgens de laatste trends!

Als gastvrouw van jouw eigen Fashion Party ontvang je 10% korting op jouw aankopen van dat moment. 

Goed om te weten: 
- Aan het organiseren van de avond zijn geen kosten verbonden. Bij afstanden van meer dan 25 kilometer brengen wij reiskosten in rekening. (Bij een grotere afstand rekenen wij €0,20 per extra gereden kilometer)
- Er kan alleen betaald worden via een betaalverzoek. 
- Je bent vrij om uit te nodigen wie je maar wilt!
- De meeste party’s worden ’s avonds georganiseerd, maar komt overdag jou beter uit dan is dat geen probleem. Informeer over de mogelijkheden voor de door jou gekozen datum. 
- June Fashion volgt de maatregelen van het RIVM goed op en zullen de Fashion Party onder strikte hygiënische voorwaarden laten verlopen. 

In deze Corona tijden shopt u natuurlijk liever thuis in plaats van buiten de deur. Een Fashion Party biedt daarom de perfecte oplossing!

Heb je interesse of vragen?

Bel/app ons: +31(0)6 - 11 59 69 16
Mail ons: info@june-fashion.com

Wij zijn super enthousiast en hopen je snel te zien op de Fashion Party!

hier alt

Boek hier jouw Fashion Party!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.